ادخل ايميلك ليصلك جديد مواضيعنا ولا تنسى تفعيل اشتراكك عن طريق الضغط على الرسالة التى تصل لايميلك

2012/11/29

الارز المعمر,طاجن الارز المعمر بالصور,الارز المعمر فى الفرن بالصور,طاجن الارز المعمر فى الفرن,الارز المعمر المالح فى الفرن بالصور,الارز المعمر


الارز المعمر,طاجن الارز المعمر بالصور,الارز المعمر فى الفرن بالصور,طاجن الارز المعمر فى الفرن,الارز المعمر المالح فى الفرن بالصور,الارز المعمر
===============
المكونات والمقادير

مقدار رز

 مقدار لحمة

 ثمرة صغيرة بصلة

 مقدار ملح وفلفل وبهارات

 مقدار قشطة او زبدة صفرا وسمنة بلدى ولبن

طريقه التجهيز والتحضير

اول خطوه تقطيع  اللحمه الى شرائح رقيقه ثم نقوم ببشر البصله ونضيف اليها اللحمه و وفلفل اسود وبهارات لحمة وتقلبيها كتير لحد متتشوح وتضيفلى مية عشان تستوى وتغطيها

الرز غسلته وصفته ودعكته بالقشطة والسمنة (حوالى ربع كيلو قشطة على سمن بلدى او لو عندك زبدة صفرا

وعلى فكرة ممكن كريمة لبانى بتاعة الطبخ عملتها قبل كدة وكانت جميلة)

ضيفي اللحمة بعد ما استوت على الرز بالصوص بتاع اللحمة بيدى طعم حلو للرز

ضيفى اللبن المغلى المعيار العادى بتاع الرز ولو احتاج ممكن تضيفى تانى وهو فى الفرن عادى



وصحتين وعافيه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...