شوربة البصل الفرنسية,طريقة عمل شوربة البصل الفرنسية بالصور,كيفية عمل شوربة البصل الفرنسية بالصور,خطوات شوربة البصل الفرنسية بالصور,شوربات الشتاء
===================
المكونات والمقادير
3 ثمرة كبيرة بصل
2 كوب مرق
مقدار زبد
2 معلقه دقيق
1/2 كوب حليب
مقدار ملح وفلفل أسود
مقدار خبز او توست محمص
مقدار جبنة شيدر او موتزاريلا او برمزان
طريقه التحضير والتجهيز
الخطوه الاولى هنقوم بعمليه تقطيع البصل الى قطع صغيرة الى متوسطة ثم نقوم بتشويحه على النار مع ملعقتين من زبده علي نار هادئه حتي يدبل بس مش يتحرق و يفضل لونه اصفر علي ابيض كده ثم نقوم بعد ذلك برش معلقتين دقيق علي البصل و نقلب جيد ثم نقوم بأضافه الشوربة او المرق علي البصل و الدقيق و نقلب كويس جداااا ثم نقوم بأخذ الخليط ونضربه في الخلاط مع اضافة اللبن الحليب(لبن عادي مش رايب) ونرجع الخليط مرة اخري علي نار هادئه مع اضافة رشة ملح وفلفل اسود نتركها دقائق هنلاقيها تخنت معانا شويه صغيرين مش زي شوربه الكريمه والخطوه الاخير عند تقديم الطبق نقوم بأاضفه التوست المحمص المقطع شرائح صغيرة مع رشة الجبن ويدخل الميكروييف ثوان فقط لتذوب الجبن
وصحتين وعافيه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق